Prvo, nase ribe su uglavnom preskupe i cesto traze dodatni novac za bilo kakav extra sadrzaj. Sve to zeli da se obogati za godinu dana....
Pretplatio sam se na Staniju (jos me i banka zvala da potvrde da li da puste transakciju na OnlyFans ili je prevara ????) i mogu Vam reci da ovo sto je ovde postavljeno je zapravo neki vrhunac kontenta koji se dobije za 30$ plus PDV mesecno. Ne pada mi na pamet da produzavam pretplatu. Ima tu i gomila prastarih slika sa Burek foruma, nije cak ni sve novo.
Povremeno salje u Inbox ponude za "extra sadrzaj". Platio sam 10$ + PDV i dobio 4 fotografije u polu-providnom brusu ali za razliku od slika sa profila ove su kao neki close-up. Nista posebno stvarno, nije vredno ni kacenja.
Ima tu nekih ponuda gde trazi 50 ili 100$ za nesto ali zaista nemam nameru da joj dam te pare da bih joj video sise ili mozda neki nagovestaj picke. Narocito sto tek kad platite vidite sta je u paketu a novac ne moze da se povuce.
Generalno - okaci svaka 2-3 dana po jednu obucenu ili gola-ali-pokrivena sliku na timeline i onda posalje u inbox ponudu da za tipa 50$ vidis sta jos tu ima a nije ukljuceno u osnovnu pretplatu od 30$ mesecno. Ne vredi ona te pare.
Slicna je i situacija sa Sandrom Meduzom - ona doduse ima tu i tamo postove gde pokaze sise ili cak nesto pride ali generalno nesto nisam vidjao neke ozbiljnije slike (opet, sve vredno pomena je vec na ovom forumu). Sandra je ruku na srce jeftinija, za NG je nudila pretplatu od 5$ mesecno, sad je digla na ja mislim 12 (mislim da je to originalna cena) ali Stana ga pretera. Apsolutno ne vredi novca. Eto.